31 octombrie 2017

family time

Aseară Tibi a venit cu ideea să mergem la Autokino. N-a trebuit să repete invitația, că imaginația mea deja o luase razna: "Wow, ajunul Halloween-ului, frig, film de groază, întuneric beznă, copaci, lună" și scenariul poate continua. Dar fiindcă n-am apucat să-mi cumpăr un costum onorabil de vrăjitoare bună, m-am echipat corespunzător: o țigăncușă cu cârpâ lucitoare-n cap, cizme în picioare, plasă de nylon și pătură sub braț :)) 
După strigătul meu de bucurie "Începe!" de s-a auzit fără jenă în toată parcarea, am avut grijă să savurez fiecare scenă din film, încercând să-mi fac și mai multă frică: îl trăgeam de mama focului pe Tibi încontinuu de mâni și repetam obsesiv la fiecare cadru "Vai de capu' meu, vai de capu' meu!" :))

Și pentru că astăzi a avut zi liberă de la serviciu, ne-am hotărât să profităm de timpul frumos de afară. Ne-am trezit, am luat micul dejun, mi-am pus cerceii mei "de toamnă" și am plecat să ne plimbăm într-o pădure minunată cu mult foșnet de frunze și culori vii de galben, roșu, verde, maro și arămiu... :)
Wiesbaden

Niciun comentariu: