20 ianuarie 2018

mulțumesc!

Pentru că viața mea s-a schimbat rapid și total în ultimele 3 luni, pentru că am învățat (din nou) pe propria-mi piele cât de aproape poate fi Dumnezeu de om chiar și în suferință, vreau acum să mă liniștesc două minute și să mulțumesc tuturor persoanelor care au înălțat rugăciuni sincere pentru mami către cer. Chiar dacă nu am apucat să mulțumesc fiecăruia în parte, vreau să o fac acum, aici și vreau să știți că sunt recunoscătoare pentru îmbărbătarea cu care am fost ridicată de fiecare dată, pentru toată susținerea și cuvintele frumoase care m-au pus pe picioare și care mi-au dat putere să mă ridic atunci când mi-a fost cel mai greu.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, mami este mai bine acum și chiar dacă procesul complet de vindecare întârzie, eu știu că toate planurile noastre sunt în Mâna Lui și că "orice lucru El il face frumos la vremea lui" (Eclesiastul 3:11). Am credința vie în mine că Dumnezeu este iubire desăvârșită, că El lucrează chiar și atunci când unii se îndoiesc de puterea Lui, că nimic nu este la întâmplare... și chiar înainte de a se sfârși totul, simt că pot să-i spun mamei  mele cu toată convingerea că:

"Domnul, Dumnezeul tău, este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui şi nu va mai putea de veselie pentru tine." 
(Țefania 3:17)

Doamne, ajută! Doamne, dă izbândă!

2 comentarii:

Anonim spunea...

amin;) sunt alaturi de tine Andra. Domnu cu tine si cu mami tau. t pup

Andra Grozav spunea...

:)